Powered by

FAQ

Ja, wij plaatsen tenten voor dit evenement.

In de rookruimtes is roken toegestaan. Het is ten strengste verboden om in onze tenten te roken. Een overtreding levert ons als festivalorganisatie een boete op.

Nederland heeft een ZERO TOLERANCE beleid. De minimale leeftijd voor ons evenement is vanaf 18 jaar. Mocht je toch in het bezit zijn van drugs dan is het feest voor jou helaas over en is onze beveiliging genoodzaakt je over te dragen aan de politie.

Geen soft- en harddrugs toegestaan. Bij Goud & Fout live geldt net als bij vele festivals in Nederland een ZERO TOLERANCE beleid.

Deuren open 16:00 tot einde

Bij ons event zijn verschillende gelegenheden aanwezig. Het is niet toegestaan om eigen eten mee te nemen. Bij de barren zijn zwak-alcoholische dranken aanwezig zoals bier, fris, wijn en verschillende pre-mixdranken.

De toiletten zijn gratis.

De minimumleeftijd voor Goud & Fout LIVE is 18 jaar. Dit betekent dat je op de dag van het evenement 18 jaar of ouder moet zijn. Hierop maken wij geen uitzonderingen. Zorg ervoor dat je een geldige ID-kaart meeneemt. Geen ID betekent geen toegang!

Wij nemen geen tickets of munten terug.

Alle tickets die zijn aangekocht bij onze officiële online erkende verkooppunten zijn geldig. Mocht je een ticket kopen waarbij wordt geconstateerd dat deze al eerder is gebruikt, dan hebben wij het recht om de toegang te weigeren.

Je bent je ticket kwijt, dat is niet zo mooi. Maar dat kunnen we natuurlijk oplossen. Klik dan hier.

Voor de bezoekers die gebracht en gehaald willen worden is er een Kiss & Ride bij het festivalterrein. Volg de begeleidende borden die je snel naar Kiss & Ride plaats brengen. Let op! Zorg er samen voor dat jullie de juiste plek en tijdstip vooraf afspreken! Parkeren bij Kiss & Ride is niet toegestaan!

Nabij de ingang van het festivalterrein zal een onbewaakte fietsenstalling zijn waar je gratis je fiets kan parkeren. De snelste route naar het Megaland terrein in Landgraaf vind je via: anwb.nl

Let op! Het aanmelden van een georganiseerde busreis is noodzakelijk om gebruik te maken van deze service. Aanmelden kan via: info@goudfout.nl

Kom je met het openbaar vervoer? De volgende lijnen hebben routes die langs of in de buurt van Megaland komen:

Bus: lijn 5 Trein: RE18 en RS15. Vanaf station Landgraaf loop je in ongeveer 30 minuten naar de ingang van het evenement.

Navigatie adres: Hofstraat 13-15, 6372 XC Landgraaf, Parkstad. Of plan je reis via travel.

Zorg dat je het juiste navigatie adres toevoegt. Rondom het terrein staan verschillende borden met een duidelijke “P” vermeld. Ook onze verkeersregelaars zullen jou veilig begeleiden naar de parking. De kosten voor het parkeren van de auto zijn €15,- per dag. Dus mocht je met 4 a 5 personen komen dan split je de kosten natuurlijk. Zorg dat je vooraf hier een parkeerticket koopt.

Megaland – Landgraaf Hofstraat 13-15, 6372 XC Landgraaf, Parkstad. Of plan je reis via travel.

Ja, vraag dit minimaal 2 weken van te voren aan via info@goudfout.nl zodat we hier een passende oplossing voor kunnen aanbieden.

I Love My Ears! Ook wij houden van beats. Zorg zelf voor gehoorbescherming met een muziekfilter indien je deze wenst. Wij houden ons aan het wettelijk limiet en zijn dus niet aansprakelijk voor eventuele gehoorschade! De ene persoon is gevoeliger voor het ontwikkelen van gehoorschade dan de andere. Voor het geval je hem vergeten bent zijn er oordopjes verkrijgbaar bij de garderobe en toiletten.

Het meenemen van medicatie naar het festival gaat onder strikte voorwaarden. De medicatie moet in de originele verpakking worden meegenomen, inclusief bewijs van een officiële dokter/arts. Onze security en medische dienst zal hier persoonlijk op toezien.

Ja gedurende het event is er EHBO aanwezig. Deze professionals zijn er voor jou en wat je verteld is natuurlijk vertrouwelijk. We vragen je ook met klem: zorg dat je nooit iemand alleen achterlaat die zich niet lekker voelt.

Het is mogelijk om je munten te pinnen op locatie.

De aanvraag voor een pers accreditatie kan tot en met 29 oktober 2021 worden ingediend via pers@goudfout.nl. We zullen uiterlijk 2 weken voor aanvang evenement u op de hoogte brengen of de aanvraag is goedgekeurd.

Het meenemen van professionele apparatuur is niet toegestaan. Dus geen spiegelreflexcamera of andere professionele fotoapparatuur mogen mee naar binnen. Indien je een camera met verwisselbare lens wilt meenemen moet je een pers accreditatie aanvragen. Let op! Deze worden niet zomaar verstreken. De aanvraag voor een pers accreditatie kan tot en met 29 oktober 2021.

Je bent zelf verantwoordelijk. Bezoek aan ons festival is op eigen risico.

Nee, je hoeft geen mondkapje te dragen.

Wij zijn helaas gebonden aan de regels van de overheid, die zijn ook bepalend voor onze vergunning. Indien je er zelf voor kiest om geen test te doen mogen wij je op dit moment helaas niet binnen laten, hoe graag we dit ook anders zien.

Nee dit kan helaas niet. Enkel via testenvoortoegang.nl

Vanuit de overheid is er vooralsnog geen mogelijkheid voor testen op de festival locatie.

Nee, de overheid geeft aan dat mensen die gevaccineerd zijn of een geldig herstelbewijs in bezit hebben zich niet hoeven te laten testen.

Op dit moment zijn de testen voor festivals gratis.

Klik HIER voor de app in de App Store Klik HIER voor de app in de Google Play Store

Via testen voor toegang (www.testenvoortoegang.nl) kan jij je test inplannen. Op dit moment geven zij aan na max twee uur je testresultaat te delen. Soms kan het wat langer duren. Let dus op: dit kan veranderen afhankelijk van de drukte dus hou de website in de gaten. Dit is ook een externe organisatie en wij zijn niet verantwoordelijk voor de uitslag van jouw test. Indien je geen bericht van hen ontvangt of problemen hebt met je uitslag, neem dan contact op met de CoronaCheck helpdesk via helpdesk@coronacheck.nl of via 088-7770809 (maandag t/m zondag 08:00 tot 20:00 uur).

Je uitslag is maximaal 24 uur geldig en moet geldig zijn tot aan het tijdstip dat je het evenement betreedt

Test afspraken kunnen vanaf twee weken voor aanvang van het festival worden ingepland, dus dat is al mogelijk.

Kijk snel op de website www.testenvoortoegang.nl.

Alleen dán moet je je laten testen bij een locatie voor Testen voor Toegang (www.testenvoortoegang.nl).

Bij het betreden van het festivalterrein zal eerst jouw QR-code worden gescand in de Corona Check app. Heb je geen smartphone, dan kan je ook van tevoren jouw QR-code uitprinten. Hierbij wordt ook je ID gecontroleerd. Zorg dus dat je een geldig legitimatiebewijs bij je draagt en deze bij de hand hebt. Zodra jij een geldige QR-code hebt laten zien loop je door naar de ticketscan en visitatie. Vanaf dat moment gelden er op het evenemententerrein geen coronamaatregelen/-beperkingen.

Ja, we adviseren met klem om de app te installeren en de QR-code in te laden voordat je naar het festivalterrein komt. Soms is het bereik op een festivalterrein beperkt waardoor het downloaden niet lukt of erg lang kan duren. Zonder QR-code in de app kunnen we je helaas niet toelaten op het festivalterrein. Als alternatief kan je de QR-code printen en meenemen als je geen smartphone hebt.

Om toegang te krijgen tot het festival is een geldige QR-code nodig in de Corona Check app. Deze kan worden verkregen wanneer je volledig gevaccineerd bent, middels een herstelbewijs of een negatieve testuitslag via Testen voor Toegang. De QR-code kan in de Corona Check app worden geladen die vervolgens wordt gecontroleerd bij de ingang samen met je identiteitsbewijs.